top of page

OM MEG

Jeg er en 24 år gammel foto- og hesteentusiast fra Skien. Jeg er fjerde generasjons hestefrelst i familien, så hest har naturlig nok vært en del av livet mitt så lenge jeg kan huske. For øyeblikket deler jeg en ex-traver med min kjære mamma, så hver dag er en stalldag her i huset. Når jeg som 14-åring fikk foto-dilla var det kort vei til hestefotografi. Det har blitt en perfekt måte for meg å drive med de to tingene jeg elsker mest, på en og samme tid!

 

Når jeg en dag fikk forespørsel om å ta bilder av en venninnes hund begynte jeg å lure på hvorfor jeg kun fotograferte hest. Jeg innså at gleden av å fotografere var like stor uavhengig av hva motivet var. Jeg gikk derfor fort fra hestefotograf til dyrefotograf. Jeg står fortsatt ved den tittelen, selv om jeg nå tar bilder av mennesker også. Å ta bilder av våre firbeinte venner er nemlig på toppen av listen over ting jeg elsker, og det er derfor det jeg ønsker å ha mitt hovedfokus på.  
 

Siden jeg med hånden på hjertet kan si at jeg elsker det jeg gjør, kan jeg garantere at jeg legger sjelen min i arbeidet. At jeg selv er hestejente langt inn i beinmargen og har lang erfaring med hund i familien gir meg også en stor fordel. Jeg gjør aldri noe halvveis og avslutter ikke jobben før jeg er 100% fornøyd med resultatet.
 

Jeg håper å høre fra deg, for jeg er sikker på at vi sammen kan fange og forevige noen fantastiske øyeblikk!

Selvportrett fotografen
0P8A7222-1.png
bottom of page