top of page

FOR DEG SOM LURER PÅ NOE

ingen spørsmål er dumme, så ikke vær redd for å stille dem

~ Hvordan bestiller jeg en fotografering?

Du kan enkelt kontakte meg ved å trykke på kontakt-knappen øverst i høyre hjørne og fylle ut skjemaet. Du kan også sende meg en direktemelding på Facebook. Ikke vær redd for å ta kontakt om du ønsker mer informasjon eller har ytterligere spørsmål.

~ Tar du kunder utenfor Skien?

Jeg holder til i Skien, noe som gjør det lettest å ta oppdrag i Grenland, men jeg tar imot kunder fra hele Norge. Den eneste forskjellen er at det vil tilkomme et reisetillegg per kilometer pluss bompenger. Går du sammen med andre i samme område vil reisekostnadene splittes mellom dere. Ta kontakt om du ønsker et estimat.

~ Hvor lenge må jeg vente på bildene?

Jeg starter etterbehandlingen av bildene så fort som mulig etter fotograferingen. Jeg forstår at man gleder seg og prioriterer derfor alltid å bli ferdig med et oppdrag. Vanlig leveringstid er 3-4 dager, men fordi livet er uforutsigbart er maks leveringstid satt til to uker. 

~ Hva betyr høyoppløselig og webformat?

Høyoppløselig betyr at bildefilen er av høy kvalitet (har mange piksler) og egner seg til store print. Webformat betyr at bildefilen er tilpasset bruk på telefon og sosiale medier. Bilder i webformat har min signatur. Høyoppløselige bilder har ikke det. 

~ Redigerer du bildene?

Ja, alle bildene jeg leverer til deg har jeg brukt mye tid på å etterbehandle. For meg er fotografi en kunstnerisk prosess hvor 80% er redigering av bildene. Siden jeg fotograferer dyr med fri vilje er det noen ting som er vanskelig å oppnå når vi tar bildene, men som kan fikses med etterbehandling. Det kan være en grime/halsbånd, søle, sår og merker, gjerder, mennesker, eller andre ting som kan distrahere deg fra hva bildet egentlig handler om. 

~ Hvorfor kan jeg ikke velge bildene selv?

Lang erfaring gjør at jeg vet hva man ser etter i et bilde, og hva som skiller de gode fra de mindre gode. Siden jeg også bruker så mye tid på etterbehandling klarer jeg å se potensialet i bilder som krever litt mer hjelp. For deg som kunde kan det være vanskelig å ignorere visse elementer som jeg vet kan fikses gjennom redigering. Det krever i tillegg mer arbeid å gjøre dem tilgjengelig til kundene for utvelgelse, noe som ville ført til høyere priser. At jeg velger bildene har aldri skapt noen problemer med tidligere kunder, og jeg kan garantere at du blir fornøyd med de jeg velger ut. 

bottom of page